Heb jij net zo veel ambitie als wij?

We zijn een solide werkgever en we hebben een team waarin humor een grote rol speelt. We stimuleren én faciliteren ieder lid van ons team om te groeien en geven veel vrijheid. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support en stimuleert. We hebben lekkere koffie, lunchen samen, zorgen voor vers fruit op de werkplek. We ontwikkelen meerdere platformen, allen op basis van ons eigen Data Management Platform.

Wij zijn in principe altijd op zoek naar talent op het gebied van Data Science, Machine Learning/AI en .Net development, het ene moment actiever dan het andere. Lees hieronder meer over functies die je binnen onze organisatie zou kunnen vervullen.

Wij recruiten zelf, en in combinatie met een aantal vaste partners. We zijn niet op zoek naar nieuwe recruitment-partners, en stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacatures dus ook niet op prijs. 

Staat jouw droombaan hier niet tussen, maar denk je wel dat je meerwaarde hebt voor onze organisatie? Laat het ons vooral weten!

Alle sollicitaties en aanverwante zaken mag je mailen naar hr@datanext.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.