Heb jij net zo veel ambitie als wij?

We zijn een groeiende, maar solide werkgever en we hebben een team waarin humor een grote rol speelt. We stimuleren én faciliteren ieder lid van ons team om te groeien en geven veel vrijheid. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support en stimuleert. We hebben lekkere koffie, en zorgen voor vers fruit op de werkplek. We ontwikkelen een eigen Data Management Platform, dat door diverse grote klanten in verschillende branches o.a. wordt ingezet voor marketing automation en quality monitoring in klantcontact.

Wij zijn in principe altijd op zoek naar talent op het gebied van Data Science, Data Development/Engineering, Machine Learning/AI en development, het ene moment actiever dan het andere. Lees hieronder meer over functies die je binnen onze organisatie zou kunnen vervullen.

Wij recruiten zelf, en in combinatie met een aantal vaste partners. We zijn niet op zoek naar nieuwe recruitment-partners, en stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacatures dus ook niet op prijs. 

LEAD DEVELOPER .NET

Senior UX en FRONT END DEVELOPER

DATA DEVELOPER (+ Customer Data Service)

Staat jouw droombaan hier niet tussen, maar denk je wel dat je meerwaarde hebt voor onze organisatie? Laat het ons vooral weten!

Alle sollicitaties en aanverwante zaken mag je mailen naar hr@datanext.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.