DATA DENKEN DOEN!

Wij zijn Datanext; ons werk is onze passie. Samen bouwen we aan het mooiste platform wat er is mét de beste mensen die er zijn! Dankzij onze informele cultuur zijn wij creatief en wendbaar. Wij schrijven liever code dan een e-mail en zijn prettig eigenwijs. Werkplezier staat bij ons voorop; wij drinken goeie koffie, maken we slechte grappen én gebruik van de nieuwste technieken! Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan het succes van de DATANEXT Group.

Door het toevoegen van innovatieve oplossingen, Machine Learning en Kunstmatige intelligentie gaan wij verder dan automatiseren en brengen wij de data tot leven. Wij bouwen prachtige platforms die ingezet kunnen worden voor digitalisering, marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Ons ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat. Wij groeien hard en zijn altijd op zoek naar talent; groei jij met ons mee?

Staat de functie die je ambieert er niet tussen maar denk je wel bij ons te passen? Neem dan contact op met onze HR-manager, Marloes Scheffer, via hr@datanext.nl en overtuig ons!

Wij werven zelf en zijn niet op zoek naar nieuwe recruitmentpartners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures stellen wij niet op prijs. 

PLATFORM DEVELOPMENT MANAGER

LEAD DEVELOPER .NET

DEVELOPER .NET (Medior/Senior)

DATA DEVELOPER

FRONT END DEVELOPER (Medior/Senior)

UX DESIGNER (Senior)

DATA SCIENTIST (Junior)

DATA SCIENTIST (Medior/Senior)

CLIENT SERVICE & DATA CONSULTANT

DATA TRAINER (Part time/Bijbaan)

Staat jouw droombaan hier niet tussen, maar denk je wel dat je meerwaarde hebt voor onze organisatie? Laat het ons vooral weten!

Alle sollicitaties en aanverwante zaken mag je mailen naar hr@datanext.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.