Stagair .Net Development

Lijkt het jou leuk om  deel uit te maken van een jong, open en flexibel bedrijf? En wil je in een korte tijd veel ervaring opdoen en nieuwe technieken leren? Dan ben je bij Datanext aan het goede adres! We zijn een erkend leerbedrijf.

Bij Datanext werken we in een team van jonge gedreven developers aan onze Lead Management, Big Data en Marketing Automation software. Gezien ons ambitie niveau om te groeien naar een top speler met de platformen, kennis en kunde op het gebied van ‘Big Data’, processen en business intelligence oplossingen voor onze klanten is Datanext volop in ontwikkeling.

Bij de ontwikkeling van de LeadQ leadmanagement software maken wij gebruik van de laatste technieken, zoals .NET 4.0, MVC2 en ExtJS. Onze software wordt o.a. gebruikt door DPG Media, ZEISS, SNS Bank, Reaal, e.a.

Soort opdracht   Oriëntatie (10wk) / Verdieping (20wk)

Omschrijving stage opdracht

De stageopdracht bestaat voornamelijk uit het mee-ontwikkelen aan LeadQ / DNX (geschreven in ASP.Net 4.0 C#). Je gaat meedraaien binnen het bedrijf en zult verschillende kleine opdrachten krijgen. Op deze wijze zul je veel ervaring opdoen in het programmeren in C#, maar ook leer je technieken, zoals MVC2, ExtJS, SQL, NancyFX en Continuous Integration.

Opleidingsprofiel  I / TI

Gevraagde belangstelling/deskundigheid

Basiskennis van ASP.NET C# en (MS)SQL is een pre. Beschik je nog niet over deze kennis, maar ben je enthousiast en leergierig? Dan ben jij zeker degene die we zoeken.

Gevraagde persoonlijke eigenschappen

  • Communicatief vaardig
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Doorzettingsvermogen

Stagevergoeding per maand

In overleg

 

We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.