Developer .NET (Medior/Senior)
Standplaats: Groningen

Wij zijn Datanext Developers. Wij schrijven liever code dan e-mails en zijn prettig eigenwijs. Werkplezier staat bij ons voorop: we drinken goede koffie, maken slechte grappen en gebruiken de nieuwste technieken. Samen bouwen we op deze manier aan het mooiste platform dat er is met de beste mensen die er zijn. We leveren zo een belangrijke bijdrage aan het succes van de DATANEXT Group. Hebben we je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

DATANEXT
De DATANEXT Group is uitgegroeid tot een ambitieuze club mensen die haarfijn aanvoelen wat de klant nodig heeft. Samen hebben wij zeker 25 jaar aan kennis en ervaring in software development opgebouwd. Deze kennis en ervaring zetten wij in om onze klanten maximaal te ontzorgen. Daarbij laten we de data het werk doen. Door het toevoegen van innovatieve oplossingen, Machine Learning en Kunstmatige Intelligentie gaan wij verder dan automatiseren en brengen wij data tot leven. Wij bouwen prachtige platformen die ingezet kunnen worden voor digitalisering, marketing automation, quality monitoring van klantcontact, AVG-ondersteuning en CRM. We hechten veel waarde aan duurzame relaties. Ons ambitie niveau ligt hoog; wij willen markleider zijn met ons platform in data- en digitalisering vraagstukken waarbij de (eind) klant centraal staat.

Wat ga je doen?

Jij spreekt vloeiend .NET en bent een creatieve en analytische denker. Je bent proactief en op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent in staat om te adviseren waar nodig en werkt mee om ons platform naar ‘the next level’ te tillen.

In de functie van .NET Developer ben je (vak)technisch verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en het onderhoud van onze platformen en applicaties. Je deelt deze verantwoordelijkheid met een team van .NET ontwikkelaars. Je werkt aan ons eigen Data Management Platform (DMP, LeadQ) en ons Marketing Automation Platform (DNX) voor een breed scala aan toonaangevende opdrachtgevers. Je bent betrokken bij de (door)ontwikkeling van onze platformen tot leading ‘Next Generation’ business intelligence en data analytics oplossingen voor onze klanten. Hiervoor ontwikkel je webapplicaties, koppelingen op basis van Microsoft .NET en combineer je complexe databases uit diverse omgevingen. Jij en je team zijn verantwoordelijk voor het afstemmen van functiespecificaties en het technisch ontwerp.

Jij
Toont eigen inititatief en ondernemerschap binnen de kaders van jouw werkzaamheden. We verwachten dat je je verantwoordelijkheden neemt en dat je breder kijkt dan alleen je eigen takenpakket. We zijn open tijdens reguliere kantoortijden, maar we verwachten daarin flexibiliteit in het geval van urgente zaken. Ons ambitieniveau ligt hoog; we groeien graag door totdat we een topspeler zijn op het gebied van ‘Big Data’, processen en Business Intelligence oplossingen. We zoeken daarom (aankomende) topspelers met dezelfde ambitie, die binnen hun vakgebied een actieve en ondernemende bijdrage leveren aan het succes van Datanext.

Ook beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding, of in ieder geval HBO werk- en denkniveau;
  • ervaring met complexe datasystemen, omvangrijke databases en kennis van SQL;
  • ervaring met complexe software ontwikkeltrajecten;
  • kennis van en ervaring met Microsoft-technologiën (ASP.NET Webforms, ASP.NET MVC en Entity Framework, C#, ASP.NET, WFC);
  • minimaal 2 jaar werkervaring.

Het is een pre als je ervaring hebt met Continuous Integration en Test-driven development, één of meerdere Microsoft Certificaten (MCTS/MCPD) en ervaring met SCRUM en JIRA (Atlassian).

Wat bieden we jou?
We zijn een groeiende maar solide werkgever. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. Je krijgt veel vrijheid, en we stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om door te groeien. Je ontvangt een marktconform salaris met uitzicht op een vast contract. We belonen je op basis van je betrokkenheid, passie en output. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, een leuke bonus aan het einde van elk jaar en regelmatige borrels en feestjes. Zodra de maatregelen het weer toelaten delen we met zijn allen dagelijks een geheel verzorgde lunch op kantoor.

We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl t.a.v. onze HR-Manager, Marloes Scheffer.
Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk je toch dé collega te kunnen zijn die we zoeken? Leg ons dan uit waarom en overtuig ons je tóch uit te nodigen!

Wij recruiten op onze eigen wijze, soms in combinatie met een aantal vaste recruitment partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarmee niet op prijs gesteld.