Wij recruiten op onze eigen wijze, soms in combinatie met een aantal vaste recruitment partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarmee niet op prijs gesteld.

 

Systeembeheer + Client Services – DATANEXT GROUP
Fulltime, Groningen

De DATANEXT Group bestaat uit een aantal labels, allen gebaseerd op haar eigen Customer Data Platform ‘DNX’. De uitingsvormen variëren in vorm en functie per klant, maar data staat altijd centraal, al dan niet gecombineerd met AI en Machine Learning. De verschillende labels richten zich o.a. op Marketing Automation, Quality Monitoring in klantcontact, AVG-ondersteuning en Lead Management. Om al deze data te kunnen verwerken is het van essentieel belang dat onze systemen goed worden ingericht, onderhouden en gemonitord. Ben jij de pro-actieve systeembeheerder die dit voor ons gaat regelen? En ben jij daarnaast bereid om onze klanten te ondersteunen binnen het Client & Data Services team, bij verschillende (technische en ondersteunende) vraagstukken? Doe jij nét dat stapje extra? Misschien ben jij dan wel de persoon die we zoeken!

Werkzaamheden
In deze functie ben jij primair verantwoordelijk voor het onderhouden, updaten en monitoren van zowel onze fysieke machines als de virtuele systemen (Windows en Linux, met SQL server, IIS, .NET websites, MongoDB en Python websites). Tevens help je ons om de Amazon Web Services omgeving goed in te richten en te beveiligen. Ervaring hiermee is dus belangrijk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het werkplek beheer in onze groeiende organisatie en de configuratie van nieuwe hardware. Je onderhoudt operationeel contact met de relevante leveranciers en zorgt dat je up-to-date bent op ontwikkelingen in je werkveld. Ook draai je mee binnen Client Services, waar je verschillende vraagstukken aangaande onze dienstverlening aan de klanten oppakt, zelfstandig of met het team. Deze klantvragen kunnen zowel telefonisch, per mail als via het JIRA-ticketsysteem binnen komen.

Wat verwachten wij verder van jou?
Naast de profielschets hierboven verwachten we eigen initiatief, we verwachten dat je je verantwoordelijkheid neemt en dat je breder kijkt dan alleen je eigen takenpakket. We zijn open tijdens reguliere kantoortijden, maar het is mogelijk dat er in het weekend hoog urgente zaken binnen komen. Daarin verwachten we flexibiliteit.
Ons ambitie niveau ligt hoog, we groeien graag door totdat we een topspeler zijn op het gebied van ‘Big Data’, processen en Business Intelligence oplossingen. We zoeken daarom (aankomende) topspelers met dezelfde ambitie, die binnen hun vakgebied een actieve en ondernemende bijdrage leveren aan het succes van de DATANEXT Group.

Wat bieden we jou?
We zijn een groeiende, maar solide werkgever. De teams bestaan o.a. uit Data Scientists, AI/ML specialisten, en developers. Humor speelt een grote rol. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om door te groeien. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben goeie koffie, verzorgen je lunch en zorgen voor vers fruit op de werkplek. We hebben een fijn kantoor in Groningen Zuid, salarissen zijn marktconform en we bieden een uitstekende regeling voor een persoonlijke oudedagsvoorziening.

 Wat zijn de functie eisen die we stellen?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring met AWS (Amazon Web Services)
  • Aantoonbare ervaring met Linux
  • Pro-actief en ondernemend
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in spraak en geschrift

Pluspunten voor:

Ervaring met Windows, en kennis van/ervaring met datasystemen op basis van SQL.


We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl, t.a.v. Louise Wiggers

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk je tóch de topspeler te kunnen zijn die we zoeken? Leg ons dan uit waarom, en overtuig ons je uit te nodigen.

 

Wij recruiten op onze eigen wijze, soms in combinatie met een aantal vaste recruitment partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarmee niet op prijs gesteld.