Senior UX en Front End Developer

Ben jij een creatieve en analytische denker, en kun je onze robuuste back end vertalen naar een gebruiksvriendelijke user-interface? Heb je verstand van UX, en kan je tegelijk ontwerp en advies zo afstemmen dat we de juiste data uit onze platformen kunnen halen? Ben jij dé toevoeging aan ons team van developers, data scientists en business analisten? Breng jij kennis mee waar onze junioren van kunnen leren? Til jij ons platform naar the next level en heb je gevoel voor design? Laat het ons weten, misschien ben jij de persoon die we zoeken!

Solliciteren kan via hr@datanext.nl, en tot en met 29-01-2021.

Werkzaamheden
In deze functie ben je, samen met het team, verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze platformen en applicaties. Je werkt aan ons eigen Data Management Platform voor toonaangevende opdrachtgevers. Je bent betrokken bij het doorontwikkelen van onze platformen tot ‘Next Generation’ business intelligence en data analytics oplossingen. Je ontwikkelt samen met je collega’s webapplicaties, koppelingen (op basis van Microsoft .NET), maar ook uitingen en nieuwe uitingen van ons platform. Binnen het team ben jij degene met een goede kijk op de usability en userinterface van de applicaties, en ben je in staat de back end te vertalen in deze front-end en UX eisen, ten behoeve van gebruiksvriendelijkheid en het verzamelen van data vanuit gebruik. Waar nodig neem je een adviserende rol in als het gaat om ontwerp of verbeteringen ten behoeve van bovenstaande. Verder kan je worden ingezet op, of om te ondersteunen bij website ontwerp/onderhoud en marketing uitingen voor ons en onze klanten.

Wat verwachten wij verder van jou?
Naast de profielschets hierboven verwachten we eigen initiatief en ondernemerschap binnen de kaders van jouw werkzaamheden. We verwachten dat je je verantwoordelijkheden neemt en dat je breder kijkt dan alleen je eigen takenpakket. We zijn open tijdens reguliere kantoortijden, maar we verwachten daarin flexibiliteit in het geval van urgente zaken. Ons ambitie niveau ligt hoog, we groeien graag door totdat we een topspeler zijn op het gebied van ‘Big Data’, processen en Business Intelligence oplossingen. We zoeken daarom (aankomende) topspelers met dezelfde ambitie, die binnen hun vakgebied een actieve en ondernemende bijdrage leveren aan het succes van DATANEXT.

Wat bieden we jou?
We zijn een groeiende, solide werkgever. We hebben een team waarin humor een grote rol speelt. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om door te groeien. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben lekkere koffie, verzorgen je lunch en zorgen voor vers fruit op de werkplek.

Wat zijn de functie eisen die we stellen?

  • Een afgeronde HBO opleiding, of in ieder geval HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van HTML5, CSS3 en JavaScript
  • Kennis van, en ervaring met Vue
  • Ervaring met het werken middels een design system

 

Pluspunten voor:

Ervaring met design, afgestemd op datacollectie


Wij recruiten op onze eigen wijze, al dan niet met een aantal vaste partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.