PA/Office Manager (32 – 40 uur per week)                                                   

Groningen

De DATANEXT Group is een IT bedrijf, dat bestaat uit een aantal labels, gebaseerd op ons eigen Customer Data Platform ‘DNX’. De uitingsvormen variëren in vorm en functie per klant, maar data staat altijd centraal, al dan niet gecombineerd met AI en Machine Learning. De verschillende labels richten zich o.a. op Marketing Automation, Quality Monitoring in klantcontact, AVG-ondersteuning en Lead Management, maar zullen zich ook naar andere markten uitbreiden in de komende tijd. Binnen onze groeiende organisatie kunnen wij jouw organisatorische skills goed gebruiken.

Kom jij een essentiële bijdrage leveren aan onze operatie, ter ondersteuning van de Director Operations & Customer Success en nauw samenwerkt met onze Manager Operations? Kom jij zorgen dat alles op rolletjes loopt door jouw pro-activiteit, doordat je kan aan- en doorpakken, doordat je feilloos kan aanvoelen waar je nodig bent én doordat je voorgenoemde collega’s ontzorgt? We komen graag met je in contact!

In veel opzichten moet de functie nog vorm krijgen. We hebben een idee over het takenpakket, waarbij sommige dingen worden overgenomen van collega’s die zich met andere zaken bezig gaan houden, en sommige dingen nieuw zijn. Wij verwachten dat er voldoende werk is voor een fulltime baan, maar ontdekken dit graag samen met jou. Jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Bij je werkzaamheden kan je o.a. denken aan:
 • Contact onderhouden met leveranciers en het bijhouden van kantoorbestellingen voor bv. lunch en kantoorartikelen
 • Beheren van inkomend telefoon & emailverkeer met een commerciële houding
 • Structureren, beheren en uitvoeren van diverse administraties (bv. Inkomende facturen en HR administratie)
 • Het management voorzien van diverse informatie, notulen en rapportages
 • Beheren en onderhouden van de websites en vormgeven andere zakelijke communicatie
 • Plannen, coördineren en uitvoeren van diverse activiteiten, facilitaire en operationele projecten (denk bijvoorbeeld aan de voorgenomen verhuizing)
 • Zonder in clichés te willen vervallen: het verder vormgeven van deze ‘spin in het web’ functie in een groeiende, dynamische en innovatieve organisatie

Functie eisen

Je bent proactief ingesteld, pakt door en denkt zowel creatief als analytisch. Je bent communicatief sterk en neemt een adviserende rol in als de situatie daarom vraagt. Daarbij weet je de ander te overtuigen op basis van goed onderbouwde argumenten. Je vindt het leuk om in een groeiende organisatie te werken, waar nog niet alles vast ligt. Wat je verder meebrengt – afgezien van een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen:

 • Je werkt zelfstandig
 • Je bent pragmatisch
 • Je weet hoofdzaak van bijzaak te onderscheiden
 • Je bent oplossingsgericht
 • Je bent nauwkering
 • Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit
 • Je hebt ervaring als Office Manager, Personal Assistant of een andere vergelijkbare functie
Wat bieden wij jou?

We zijn een groeiende, maar solide werkgever. Onze teams bestaan o.a. uit Project Consultants, Data Scientists, AI/ML specialisten, en developers, momenteel zijn we met zo’n 25 man, maar ook het team is groeiende. Humor speelt een grote rol. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om door te groeien. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben goeie koffie en zorgen voor vers fruit op de werkplek. In verband met Corona verzorgen we momenteel even geen gezamenlijke lunch, maar in een normale situatie doen we dat wel. We hebben een fijn kantoor in Groningen Zuid, en verhuizen per november naar een groter kantoor, verderop in de straat. Salarissen zijn marktconform en we bieden een uitstekende regeling voor een persoonlijke oudedagsvoorziening.

 We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl, t.a.v. Louise Wiggers

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk je tóch de collega te zijn die we zoeken? Leg ons dan uit waarom en overtuig on om je uit te nodigen voor een kennismaking.