Developer .NET, met Front End skills (Junior / Medior)

Fulltime, Groningen

Ben jij een creatieve en analytische denker, en kun je naast het neerzetten van een robuuste back end, deze ook vertalen naar een gebruiksvriendelijke user-interface? Draai jij je hand dus ook niet om voor een stukje front-end?

Ben jij dé toevoeging aan ons team van developers en business- en informatieanalisten? Til jij ons platform naar ‘the next level’? Laat het ons weten, misschien ben jij de persoon die we zoeken!

 

Werkzaamheden
In deze functie ben je, samen met het team, technisch verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze platformen en applicaties. Je werkt aan ons eigen Data Management Platform voor toonaangevende opdrachtgevers. Je bent betrokken bij het doorontwikkelen van onze platformen tot ‘Next Generation’ business intelligence en data analytics oplossingen. Je ontwikkelt samen met je collega’s webapplicaties, koppelingen (op basis van Microsoft .NET) en combineer je complece databases uit diverse omgevingen. Binnen het team ben jij degene met een goede kijk op de usability en userinterface van de applicaties, en ben je ook in staat de back end te vertalen in deze front-end eisen.

Wat verwachten wij verder van jou?
Naast de profielschets hierboven verwachten we eigen initiatief en ondernemerschap binnen de kaders van jouw werkzaamheden. We verwachten dat je je verantwoordelijkheden neemt en dat je breder kijkt dan alleen je eigen takenpakket. We zijn open tijdens reguliere kantoortijden, maar we verwachten daarin flexibiliteit in het geval van urgente zaken. Ons ambitie niveau ligt hoog, we groeien graag door totdat we een topspeler zijn op het gebied van ‘Big Data’, processen en Business Intelligence oplossingen. We zoeken daarom (aankomende) topspelers met dezelfde ambitie, die binnen hun vakgebied een actieve en ondernemende bijdrage leveren aan het succes van DATANEXT.

 

Wat bieden we jou?
We zijn een niet al te grote, solide werkgever. We hebben een team waarin humor een grote rol speelt. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om door te groeien. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben lekkere koffie, verzorgen je lunch en zorgen voor vers fruit op de werkplek.

Wat zijn de functie eisen die we stellen?

  • Een afgeronde HBO opleiding, of in ieder geval HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met complexe datasystemen, omvangrijke databases en kennis van SQL
  • Ervaring met complexe software ontwikkeltrajecten
  • Kennis van en ervaring met Microsoft-technologiën (ASP.NET MVC en Entity Framework, C#, ASP.NET Core)
  • Kennis van HTML5, CSS3 en JavaScript
  • Bij voorkeur kennis van, en ervaring met Vue

Pluspunten voor:
Ervaring met Continuous Integration en Test-driven development, één of meerdere Microsoft Certificaten (MCTS/MCPD) en ervaring met SCRUM en JIRA (Atlassian).

We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl, t.a.v. Louise Wiggers

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk je tóch de topspeler te kunnen zijn die we zoeken? Leg ons dan uit waarom en overtuig ons je tóch uit te nodigen!