Wij recruiten op onze eigen wijze, soms in combinatie met onze vaste recruitment partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarmee niet op prijs gesteld.

 

LEAD DEVELOPER .NET  –  DATANEXT GROUP
Fulltime, Groningen

De DATANEXT Group bestaat uit een aantal labels, allen gebaseerd op haar eigen Customer Data Platform ‘DNX’. De uitingsvormen variëren in vorm en functie per klant, maar data staat altijd centraal, al dan niet gecombineerd met AI en Machine Learning. De verschillende labels richten zich o.a. op Marketing Automation, Quality Monitoring in klantcontact, AVG-ondersteuning en Lead Management. De (door)ontwikkeling van onze platformen gebeurt intern, waarbij klantvraag en de toekomstvisie van DATANEXT centraal staan. Schrijf jij liever code dan een sollicitatiebrief? Ben je pro-actief en op de hoogte van alle recente ontwikkelingen van jouw vakgebied? Heb je ervaring met het leiding geven aan een team, of die ambitie? Misschien ben jij dan de kandidaat die we zoeken! In verband met doorstroom van de huidige teamlead is er bij ons de volgende functie vrij gekomen.

Werkzaamheden
Als lead van het Development team ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en het onderhoud van onze platformen en applicaties. Het team bestaat uit .NET back end developers, frontend/ux-ers en een platform architect. Je schakelt waar nodig met de andere teams. Voor ons Customer Data Platform ontwikkel je webapplicaties en koppelingen op basis van Microsoft .NET, waarbij je samen met je team verantwoordelijk bent voor het afstemmen van de functie specificaties en het technisch ontwerp. Tevens neem je de teamleider taken op je, zoals planningen, evaluaties en bila’s.

Wat verwachten wij verder van jou?
Naast de profielschets hierboven verwachten we eigen initiatief, we verwachten dat je je verantwoordelijkheid neemt en dat je breder kijkt dan alleen je eigen takenpakket. We zijn open tijdens reguliere kantoortijden, maar het is mogelijk dat er in het weekend hoog urgente zaken binnen komen. Daarin verwachten we flexibiliteit.
Ons ambitie niveau ligt hoog, we groeien graag door totdat we een topspeler zijn op het gebied van ‘Big Data’, processen en Business Intelligence oplossingen. We zoeken daarom (aankomende) topspelers met dezelfde ambitie, die binnen hun vakgebied een actieve en ondernemende bijdrage leveren aan het succes van de DATANEXT Group.

Wat bieden we jou?
We zijn een groeiende, solide werkgever. De teams bestaan o.a. uit Data Scientists, Data Engineers, Data Developers en Business Developers. Humor speelt een grote rol. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om te ontwikkelen. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben goeie koffie en zorgen voor vers fruit op de werkplek. We hebben een fijn kantoor in Groningen Zuid, salarissen zijn marktconform en we bieden een uitstekende regeling voor een persoonlijke oudedagsvoorziening.

 Wat zijn de functie eisen die we stellen?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van én ervaring met Microsoft technologieën (ASP.NET MVC en Entity Framework, C#, ASP.NET Core)
  • Kennis van, of ervaring met complexe datasystemen, omvangrijke databases
  • Kennis van SQL
  • Pro-actief en ondernemend
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in spraak en geschrift
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met leiding geven aan een team is een grote pré

Pluspunten voor:

Ervaring met Continuous Integration en Test-driven development, ervaring met NoSQL databases, één of meerdere Microsoft Certificaten (MCTS/MCPD) en ervaring met SCRUM en JIRA (Atlassian)

 

We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl, t.a.v. Louise Wiggers

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk je tóch de topspeler te kunnen zijn die we zoeken? Leg ons dan uit waarom, en overtuig ons je uit te nodigen!

 

Wij recruiten op onze eigen wijze, soms in combinatie met onze vaste recruitment partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarmee niet op prijs gesteld.