Junior Data Scientist (Full Time)                                                                                                 

+ communicatieve skills

Groningen

Ben jij niet alleen een technische topper, maar ook een communicatief talent? Ben je een query-koning of koningin, kun je snel schakelen, ben je proactief, een self-starter en service gericht? Word je gelukkig van het structureren en analyseren van data, en weet je tegelijk een link te leggen naar de toepasbaarheid voor onze klanten en platformen? Voel jij je thuis in een commerciële omgeving, en draai je je hand niet om voor een technisch vraagstuk?

 

Wij zijn op zoek naar een Junior Data Scientist, die zorg wil dragen voor onze klantbase. Wie weet ben jij de persoon die we zoeken!

Werkzaamheden

In de functie van “Junior Data Scientist” ben jij o.a. verantwoordelijk voor het (tijdig en boven verwachting) afhandelen van klantvragen, issues of bugs die telefonisch, per mail of via ons JIRA ticketsysteem binnen komen. Je werkt in een team van datascientists, customer success consultants en back-end developers, en jij bent het primaire aanspreekpunt voor onze platform-gebruikers. Verder hou je je bezig met het inrichten van dataprocessen en draag je bij aan de doorontwikkeling van onze platformen, tot leading “Next Generation” business intelligence en data analytics oplossingen voor onze klanten.

Wat verwachten wij verder van jou?
Eigen initiatief, dat je breder kijkt dan alleen je eigen takenpakket en dat je je verantwoordelijkheid neemt. We zijn open tijdens reguliere kantoortijden, maar het is mogelijk dat er in het weekend hoog urgente zaken binnen komen. Daarin verwachten we flexibiliteit. Ons ambitie niveau ligt hoog, we groeien graag door totdat we een topspeler zijn op het gebied van ‘Big Data’, processen en Business Intelligence oplossingen. We zoeken daarom (aankomende) topspelers met dezelfde ambitie, die binnen hun vakgebied een actieve en ondernemende bijdrage leveren aan het succes van DATANEXT.

 

Wat bieden we jou?

We zijn een kleine en solide werkgever, we hebben een team waarin humor een grote rol speelt. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om door te groeien. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben goede koffie, verzorgen je lunch en vers fruit op de werkplek. Salaris is marktconform en we bieden een uitstekende regeling voor een persoonlijke oudedagsvoorziening.

 

Wat zijn de functie eisen die we stellen?

  • HBO of WO werk- en/of denkniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring met klantcontact
  • Analytisch denkvermogen, kennis van datamodellen en datatypen.
  • Kennis van, en liefst ervaring met SQL
  • Pro-actief en ondernemend
  • Uitmuntende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in spraak en geschrift
  • Je bent sterk in samenwerking en klantgerichtheid

 

Pluspunten voor:
Ervaring vanuit een SAAS-leverancier, ervaring met ticketsystemen (zoals JIRA) en kennis van Big Data oplossingen en geavanceerde datamining tools.

 

We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl, t.a.v. Louise Wiggers

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk je tóch de topspeler te kunnen zijn die we zoeken? Leg ons dan uit waarom, en overtuig ons je tóch uit te nodigen!