Data Scientist
Medior/Senior – Fulltime, Groningen

Kom jij de expertise in ons team van Data Scientists en Developers aanvullen met jouw kennis van Machine Learning? Zie jij de potentie in grote hoeveelheden data en weet jij er voor te zorgen dat deze potentie wordt omgezet in performance? Ben jij niet alleen een technologische topper, maar combineer jij jouw IT-skills met Machine en Deep Learning? Schrijf jij liever algoritmes dan sollicitatiebrieven, en voel jij je comfortabel bij het toepassen van specifieke of juist meer hybride technieken om te kunnen voorspellen en besluitvorming te ondersteunen? Denk jij even creatief als analytisch? Til jij onze platformen naar the next level? Laat het ons weten, misschien ben jij de persoon die we zoeken!

De functie
Je komt in ons team van Data Scientists, Customer Success Consultants en Developers, waarbij jij mede verantwoordelijk bent voor de (door) ontwikkeling van ons eigen Data Managent Platform en ons Marketing Automation Platform. Vanuit jouw vakgebied lever je een essentiële bijdrage aan een leading – next generation – business intelligence en data analyse oplossing voor een breed scala aan toonaangevende opdrachtgevers. Jij vult ons team aan met jouw kennis van o.a. Machine Learning e/o Deep Learning, e/o Artificial Intelligence.

Omdat het toevoegen van de eerder genoemde expertise nodig is voor het realiseren van onze plannen, zal je veel ruimte krijgen om dat zelf vorm te geven en wordt jouw eigen inbreng hierin gewaardeerd. Je past in deze functie verschillende geavanceerde technieken toe om data om te zetten in inzichten. Deze inzichten worden door onze klanten gebruikt om gedrag te verklaren, voorspellen en/of te beïnvloeden. Naast het (door)ontwikkelen en de reactieve werkzaamheden ga je ook proactief op zoek naar kansen die verscholen liggen in ruwe data vanuit diverse in- en externe databronnen. Je draagt actief bij aan de ontwikkelingsrichting en de technische strategie van onze organisatie.

Wat verwachten we verder van je?
We verwachten eigen initiatief en ondernemerschap binnen de kaders van jouw werkzaamheden. We verwachten dat je je verantwoordelijkheden neemt en breder kijkt dan alleen je eigen takenpakket. We zijn open tijdens reguliere kantoortijden, maar we verwachten flexibiliteit in het geval van urgente zaken. Ons ambitie niveau ligt hoog, we groeien graag door totdat we een topspeler zijn op het gebied van ‘Big Data’, processen en Business Intelligence. We zoeken daarom (aankomende) topspelers met dezelfde ambitie.

Wat bieden we jou?
We zijn een relatief kleine en solide werkgever, opererend op het gebied van online marketing en data. We hebben een team waarin humor een grote rol speelt. We geven veel vrijheid en we stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om door te groeien. We zijn een jonge, open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben goeie koffie en zorgen voor vers fruit op de werkplek. We hebben een fijn kantoor in Groningen Zuid. Salaris is marktconform en we bieden een uitstekende pensioenregeling. Als er verder iets nodig is om jouw functie goed te kunnen uitoefenen faciliteren we graag.

Wat zijn de functie eisen die we stellen?

• WO werk- en/of denkniveau
• Brede kennis van datamodellen en -typen
• Ruime ervaring met SQL
• Ervaring met data-analyse tools (als Tableau, Rapidminer, R of Python)
• Studie- of professionele achtergrond in Machine Learing, Deep Learning en/of Artificial Intelligence of Computer Science

& Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

 

We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl, t.a.v. Louise Wiggers.

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk je tóch de topspeler te zijn die we zoeken? Leg ons dan uit waarom en overtuig ons je uit te nodigen voor een kennismaking.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.