Data Engineer – DATANEXT GROUP
Fulltime, Groningen

De DATANEXT Group bestaat uit een aantal labels, allen gebaseerd op haar eigen Customer Data Platform ‘DNX’. De uitingsvormen variëren in vorm en functie per klant, maar data staat altijd centraal, al dan niet gecombineerd met AI en Machine Learning. De verschillende labels richten zich o.a. op Customer Data, Marketing Automation, Quality Monitoring in klantcontact, AVG-ondersteuning en Lead Management. Om al deze data te kunnen verwerken is het van essentieel belang dat onze databases, datastromen en systemen goed worden ingericht en gemonitord. Ben jij de pro-actieve Data Engineer die dit voor ons gaat doen?

Werkzaamheden
In deze functie ben jij primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen, modelleren, inrichten en monitoren van zowel data-stromen als de virtuele systemen. Wij maken gebruik van o.a. Windows, Linux, SQL server, IIS, .NET, MongoDB, Python  en een groeiend aantal AWS diensten. Binnen AWS help je ons bovendien om de omgeving goed in te richten en te beveiligen, zodat er een solide omgeving is voor onze data scientists. Je zorgt dat je up-to-date bent op ontwikkelingen in je werkveld en vindt het leuk om dit in de praktijk toe te passen.

Wat verwachten wij verder van jou?
Naast de profielschets hierboven verwachten we eigen initiatief, we verwachten dat je je verantwoordelijkheid neemt en dat je breder kijkt dan alleen je eigen takenpakket. We zijn open tijdens reguliere kantoortijden, maar het is mogelijk dat er in het weekend hoog urgente zaken binnen komen. Daarin verwachten we flexibiliteit.

Ons ambitie niveau ligt hoog, we groeien graag door totdat we een topspeler zijn op het gebied van ‘Big Data’, processen en Business Intelligence oplossingen. We zoeken daarom (aankomende) topspelers met dezelfde ambitie, die binnen hun vakgebied een actieve en ondernemende bijdrage leveren aan het succes van de DATANEXT Group.

Wat bieden we jou?
We zijn een groeiende, maar solide werkgever. De teams bestaan o.a. uit Data Scientists, AI/ML specialisten, en developers. Humor speelt een grote rol. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om door te groeien. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben goeie koffie, verzorgen je lunch en zorgen voor vers fruit op de werkplek. We hebben een fijn kantoor in Groningen Zuid, salarissen zijn marktconform en we bieden een uitstekende regeling voor een persoonlijke oudedagsvoorziening.

 Wat zijn de functie eisen die we stellen?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring met het beheer van Cloud diensten (zoals Amazon Web Services of Azure)
  • Ervaring met Windows, Linux en kennis van/ervaring met datasystemen op basis van SQL.
  • Pro-actief en ondernemend
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en geschrift

We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl, t.a.v. Louise Wiggers

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk je tóch de topspeler te kunnen zijn die we zoeken? Leg ons dan uit waarom, en overtuig ons je uit te nodigen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld