Wij recruiten op onze eigen wijze, soms in combinatie met een aantal vaste recruitment partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarmee niet op prijs gesteld.

 

Data Developer (+ Customer Data Service) – DATANEXT GROUP

JUNIOR / MEDIOR/ SENIOR – Fulltime – Groningen

De DATANEXT Group bestaat uit een aantal labels, allen gebaseerd op haar eigen Customer Data Platform ‘DNX’. De uitingsvormen variëren in vorm en functie per klant, maar data staat altijd centraal, al dan niet gecombineerd met AI en Machine Learning. De verschillende labels richten zich o.a. op Marketing Automation, Quality Monitoring in klantcontact, AVG-ondersteuning en Lead Management. De verwerking, interpretatie en visualisatie van de data gebeurt veelal op basis van maatwerk. De data van onze klanten moet tot stand worden gebracht, worden gestructureerd en geanalyseerd waarbij de link moet worden gelegd naar de toepasbaarheid voor onze kanten en platformen. Wil jij als Data Developer zorg dragen voor onze klantendatabase en ben je pro-actief? Op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden binnen je vakgebied? Wellicht ben jij de persoon die we zoeken!

Werkzaamheden
Als lid van het ‘Data Science en Services’ team lever jij samen met je collega’s een essentiële bijdrage aan het (door)ontwikkelen van ons platform tot een van de leading ‘Next-Generation’ Customer Data Platformen, en daarbij horende webapplicaties en koppelingen. Je combineert complexe databases uit diverse interne en externe omgevingen en richt daarvoor de processen in. Je bent een data engineer die zich tevens bezig houdt met de business value van de data, en de concrete toepassingen voor de klant. Je beperkt je niet tot het opslaan, ophalen en doorstromen van de data, maar bouwt producten op basis van deze data. Bovendien pas je geavanceerde data analyse en datamining technieken toe om gestructureerde en ongestructureerde data om te zetten in inzichten in consumenten. Deze inzichten worden gebruikt om de (klant)processen verder te optimaliseren. Met behulp van ons platform voorzie je alle relevante stakeholders van rapportages, inzichten, segmentaties en klantdata. Je neemt een adviserende rol in als de situatie daar om vraagt en je richt de processen in opdracht van de klant verder in aan de hand van ons platform. Veder vul (en onderhoud) je samen met je collega’s de knowledge base met technische documentatie.

Wat verwachten wij verder van jou?
Naast de profielschets hierboven verwachten we eigen initiatief, we verwachten dat je je verantwoordelijkheid neemt en dat je breder kijkt dan alleen je eigen takenpakket. We zijn open tijdens reguliere kantoortijden, maar het is mogelijk dat er in het weekend hoog urgente zaken binnen komen. Daarin verwachten we flexibiliteit.
Ons ambitie niveau ligt hoog, we groeien graag door totdat we een topspeler zijn op het gebied van ‘Big Data’, processen en Business Intelligence oplossingen. We zoeken daarom (aankomende) topspelers met dezelfde ambitie, die binnen hun vakgebied een actieve en ondernemende bijdrage leveren aan het succes van de DATANEXT Group.

Wat bieden we jou?
We zijn een groeiende, maar solide werkgever. De teams bestaan o.a. uit Data Developers, Data Scientists en developers. Humor speelt een grote rol. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om te ontwikkelen. Het Data Science en Service team is verantwoordelijk voor de afhandeling van binnenkomende vragen van onze gebruikers. Door te starten met deze vraagstukken krijg je in hoog tempo feeling met onze klanten, processen, platformen en databases. Dit is de perfecte basis voor alle andere werkzaamheden in het Data Science & Services team. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben goeie koffie en zorgen voor vers fruit op de werkplek. We hebben een fijn kantoor in Groningen Zuid, salarissen zijn marktconform en we bieden een uitstekende regeling voor een persoonlijke oudedagsvoorziening.


Wat zijn de functie eisen die we stellen?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van en ervaring met Big Data oplossingen en geavanceerde data mining tools
  • Ruime ervaring met SQL
  • Kennis van en ervaring met procesautomatisering.
  • Ervaring met andere data analyse tools (zoals Tableau, Rapidminer, R en Python) is een pré.
  • Pro-actief en ondernemend
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in spraak en geschrift
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Pluspunten voor affiniteit met online marketing

 

We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl, t.a.v. Louise Wiggers

 

Wij recruiten op onze eigen wijze, soms in combinatie met een aantal vaste recruitment partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarmee niet op prijs gesteld.