CUSTOMER SUCCESS CONSULTANT / PROJECT MANAGER
Fulltime, Groningen

Onze Customer Data Platformen (LeadQ en DNX) worden door toonaangevende opdrachtgevers ingezet voor Marketing Automation en het inzichtelijk maken van (klant)data. In de functie ‘Customer Success Consultant / Project Manager’ lever je een essentiële bijdrage aan het opzetten en begeleiden van klantimplementaties bij nieuwe klanten, en verbetertrajecten bij bestaande klanten.
Je wordt hiermee deel van onze ambitie: het zijn van een leading, next generation Business Intelligence oplossing. Affiniteit  met data, webapplicaties voor data analytics, business intelligence, koppelingen tussen complexe databases uit diverse interne en externe bronnen is daarom ook niet onbelangrijk.
Naast implementatie bij onze opdrachtgevers pas je voor hen diverse modules en dashboards toe om nieuwe inzichten te creëren. Deze inzichten worden gebruikt om gedrag te verklaren, voorspelen en/of te beïnvloeden. Door de implementatie van ons platform voegen we ‘intelligence’ toe aan marketing, en voorzien we alle relevante stakeholders van rapportages, inzichten, segmentaties en klantdata.

Het kunnen vertalen van een klantvraag naar de inrichting en mogelijkheden van het platform is hierin een enorm belangrijk aspect.

 

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit

  • Je zorgt voor het initiëren, implementeren en (door)ontwikkelen van klantprojecten alsook onze platformen.
  • Vanuit jouw rol initieer, beheer en bewaak je de planning alsmede deliverables en de oplevering vanuit diverse stakeholders.
  • Je neemt zitting in strategische projectteams, neem hier een leidende en begeleidende rol en je zorgt voor de analytische onderbouwing van de diverse projecten bij onze klanten.
  • Je zorgt voor het ontsluiten en het combineren van bestaande en nieuwe aanvullende modules, zodat onze klanten beschikken over alle relevante informatie binnen ons platform.
  • Je gaat, naast reactieve dienstverlening, ook proactief op zoek naar kansen die verscholen liggen in ruwe data met gebruik van in- en externe databronnen.


Functie eisen

Je bent proactief ingesteld, werkt secuur en denkt even creatief als analytisch. Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet en werkt graag in teamverband met onder andere developers, business- en informatieanalisten. Je bent communicatief vaardig en neemt een adviserende rol in als de situatie daarom vraagt. Daarbij weet je de ander te overtuigen op basis van goed onderbouwde argumenten. Ook het schrijven van technische documentatie gaat je goed af.


Wat je verder meebrengt – afgezien van een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent volledig thuis in het (bege)leiden van projecten;
  • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met big data oplossingen en geavanceerde data mining tools;
  • Je hebt ervaring met SQL;
  • Blinkt uit in samenwerking, nemen van initiatieven en klantgerichtheid;

Wie zijn we en wat bieden we?
We zijn een kleine en solide werkgever, we hebben een team waarin humor een grote rol speelt. We geven veel vrijheid, en stimuleren en faciliteren ieder lid van ons team om door te groeien. We zijn een open en platte organisatie, waarin men elkaar respecteert, support én stimuleert. We hebben lekkere koffie, verzorgen je lunch en zorgen voor vers fruit op de werkplek. Salaris is marktconform en we bieden een uitstekende pensioenregeling.

We ontvangen graag je CV en motivatie, je kan deze mailen naar hr@datanext.nl, t.a.v. Louise Wiggers

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk je tóch de topspeler te kunnen zijn die we zoeken? Leg ons dan uit waarom, en overtuig ons je tóch uit te nodigen!

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)